gépjárműkövetés, 30 napig kipróbálható

Műholdas járműkövetés, 30 napig tesztelheti!

Nevezzen be a 30 napos tesztidőszakra, és egyszerűen, kötelezettség nélkül megtapasztalhatja a műholdas járműkövetés előnyeit.

Cégként

Céges autóit percnyi pontossággal ellenőrizheti, tisztában lehet helyzetükkel, megnézheti, hol járnak az adott pillanatban, mikor érik el céljukat, milyen mértékben teljesítették a napi feladatot.

Magánemberként

Megtapasztalhatja a műholdas járműkövetés biztonságát. Minden pillanatban nyugodt lehet járműve pillanatnyi helyzetét illetően, azelőtt soha nem érzett biztonságban tudhatja. Miért ne tesztelné le ezt a nagyszerű rendszert?

Így kérheti a tesztet

30 napra díjmentesen beszereljük járművébe a nyomkövető eszközt. Hozzáférést adunk az online felülethez, amelyen keresztül figyelemmel kísérheti a jármű mozgását. Akár több hozzáférést is beállítunk többféle jogosultságokkal, hogy fuvarszervező, vagy flottamenedzser kollégája is betekintést kapjon a rendszer működésébe.

A nyomkövető eszközt díjmentesen szereljük gépjárművébe telephelyünkön, vagy az Ön telephelyén kiszállási díj ellenében.

Letéti díj, amit visszakaphat a tesztidőszak végén

A nyomkövető eszköz árát 30 napig (34 990.-Ft-ot), letéti díjként kezeljük, amit a teszt időszak letelte után, amennyiben nem mellettünk dönt, visszafizetünk. Ha elégedett, akkor a továbbiakban a szerződés megkötése után csupán a havi rendszerhasználati díjakat kell megfizetnie.
(2 490.-Ft/hó-tól)

A kaució 34 990.- forint

Itt jelentkezzen!

Itt jelentkezzen a műholdas járműkövetés tesztidőszakára, azután kollégánk kapcsolatba lép Önnel, hogy megbeszéljék a részleteket.


*név:
*emailcím:
*telefonszáma:
cég neve:
*cím:
*jármű márkája, tipusa:
*rendszám:
üzenet: